dvsc újpest

NB II-es és NB III-as találkozókat is rendeznek. A voksokat március 1-ig várták drukkereik ezres nagyságrendben nyilvánították ki véleményüket megvan a végeredmény is.


Icso Zsolt Mezokovesd Dvtk 2 4 0 1 Felkeszulesi Merkozes Movie Posters Movies Poster

ÍME A DVSC HIVATALOS BEJELENTÉSEMint azt decemberben hírül adtuk a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a DVSC-t az Újpest elleni idegenbeli valamint az FTC elleni hazai bajnoki mérkőzése kapcsán az indoklás szerint a szurkolói által skandált obszcén és megbotránkoztató rigmusokért illetve pirotechnikai eszközök használata miatt 2.

. Újpest FC-Puskás Akadémia FC 2-1 Budapest Honvéd-Debreceni VSC 4-2 pénteken játszották Gyirmót FC Győr-MTK Budapest 1-1 vasárnap ZTE FC-MOL Fehérvár FC 1515 Ferencvárosi TC-Kisvárda Master Good 1745. A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC két északmacedón légiósa David és Dorian Babunszki is meghívást kapott az Olaszország elleni március 24-i világbajnoki pótselejtezőre adta hírül a dvschu. A DVSC szerdán közölte hogy a szurkolók szavazatai alapján a klub történetének legjobb játékosa a 11-szeres válogatott négyszeres magyar bajnok Sándor Tamás lett.

Puskás Akadémia FC 23 12 5 6 31-25 41. Pályára lép a Barcelona a Borussia Dortmund a Roma és a Napoli is a topligákban. A labdarúgó NB I-ben a DVSC az MTK-val az Újpest a Mezőkövesddel meccsel.

Hírlevél feliratkozás Ne maradjon le az ORIGO cikkeiről iratkozzon. A magyar férfi kosárlabda-válogatott Montenegróval játszik világbajnoki selejtezőt. A klub legendáit a szombaton 1430-kor kezdődő DVSC-Újpest mérkőzés kezdőrúgásánál is köszönthetik a drukkerek.

Dorian Babunszki az NB I. Ferencváros 22 13 4 5 37-18 43 pont 2. A győzteseket a szurkolók láthatják a szombaton 1430-kor kezdődő DVSC-Újpest rangadó kezdőrúgásánál is.


Pin On Magyarorszag


Pin On Football Club Wallpapers


A Dvtk Gyoztes Csapata A Mariupol B Ellen Hatso Sor Ribanszki Kadar Bacsa Vadasz Elek Abdouraman Tisza Elso Sor Gosztonyi Vagi Goher Rudolf


Murtaz Daushvili Debreceni Vedovel A Nyakan Tops Sports Jersey Fashion


Ghim Tren Dvtk 2019 2020


Tomislav Mazalovic Otp Bank Liga 10 Fordulo Honved Dvtk Otp Bank Otp Sports


Pin On Szurkoloink A 2018 2019 Es Szezonban


Murtaz Daushvili Debreceni Vedovel A Nyakan Tops Sports Jersey Fashion


Dvsc Debrecen Club Sports Clubs Playing Cards


Pin On Szurkoloink A 2019 2020 As Szezonban


Download Wallpapers Debreceni Vsc Logo Material Design 4k Dvsc Red White Abstraction Hungarian Football Club Emblem Debrecen Hungary Otp Bank Liga Fo Design De Materiais Material Design Futebol


Pin On Szurkoloink A 2019 2020 As Szezonban


Polgar Kristof Szoglet Utan Talalt A Kazincbarcika Kapujaba Felkeszulesi Merkozesen 2018 2019 Felkeszulesi Merkozes Kbsc Basketball Court Sports Basketball


Ferencvaros Kupagyoztes Hard Hat Hats


Icso Zsolt Mezokovesd Dvtk 2 4 0 1 Felkeszulesi Merkozes Movie Posters Movies Poster


Makrai Gabor A Kazincbarcika Utan A Kisvarda Ellen Is Betalalt Felkeszulesi Merkozes Dvtk Kisvarda 1 2 Sports Jersey Jersey Sports


Pin On Dvtk 2019 2020

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel